Skip to main content

Kunststof leidingen

Voor diverse gelegenheden kunt u een kunststof leidingsysteem aanschaffen bij Steenvoorden Machines. Bijvoorbeeld het vernieuwen van de dakgoot voor de afvoer van hemelwater, of juist de afvoersystemen van het riool. Kunststof leidingsystemen reageren zelden met chemicaliën, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor diverse afvoersystemen.

Geen artikelen gevonden in deze groep

Breed assortiment Kunstof Leidingen / Fittingen|Steenvoorden Machines

Voor diverse gelegenheden kunt u een kunststof leidingsysteem aanschaffen bij Steenvoorden Machines . Bijvoorbeeld het vernieuwen van de dakgoot voor de afvoer van hemelwater, of juist de afvoersystemen van het riool. Kunststof leidingsystemen reageren zelden met chemicaliën, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor diverse afvoersystemen.
Steenvoorden Machines levert hoge kwaliteit kunstof leidingen en fittingen
De kunststof leidingsystemen die u kunt kopen bij Steenvoorden Machines zijn van hoogwaardig materiaal waardoor ze geschikt zijn als installatiemateriaal voor uw leiding. Dit kan zijn voor uw waterafvoer of andere leidingen. De voordelen van het gebruik van kunststof leidingsystemen liggen met name in de lage prijs en de duurzaamheid.

PVC-U drukleidingsystemen

Wij bieden een compleet assortiment aan PVC-U drukleidingen aan. Volle lengtes, maar u kunt ook per meter inkopen bij ons.

VDL PVC-U fittingen

Ook voor VDL PVC-U Fittingen is Steenvoorden Machines uw betrouwbare handelspartner voor onder andere waterprojecten. Bestel uit ons grote assortiment premium kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

CEPEX PVC-U fittingen

Ook voor CEPEX PVC-U fittingen bent u bij ons aan het juiste adres. Met een grote verscheidenheid aan verschillende fittingen, zit de juiste er voor uw project altijd tussen.

PP Fittingen / Afsluiters

Hier vind u een breed assortiment aan PP fittingen, kraantjes, slangkoppelingen en slangtules en kogelkranen.

PE Klemkoppelingen

Wij verkopen onder andere PE klemkoppelingen van Unidelta, Cepex (uitloop artikel), Van der Lande en Irritec. Deze koppelingen worden veel gebruikt in de beregening en irrigatie sector, maar zijn ook zeker geschikt voor industriële toepassingen.

PE Aanboorzadels Unidelta

Wij van Steenvoorden Machines bieden u een breed assortiment aan van aanboorzadels in verschillende diameters en diverse aansluitingen.

PE buizen

PE buizen zijn er in verschillende uitvoeringen voor uiteenlopende toepassingen in de beregening/irrigatie sector en in de industriële sector. Alle PE buizen hebben hun eigen keurmerk, afhankelijk van de toepassing.

PP-H leidingsystemen en fittingen
PP-H staat voor Polypropyleen Homopolymeer en is met name geschikt voor het transport van chemicaliën bij hogere temperaturen. PP-H komt voor in verschillende marktsegmenten, maar met name in de basis- en chemische industrie, waterbehandeling en semi-conductor industrie.

Bronfilters en toebehoren

Bronfilters kunt u gebruiken binnen bijvoorbeeld de beregening en irrigatie sector. Steenvoorden Machines verkoopt bronfilters in diverse uitvoeringen en diameters. De eigenschappen van deze filters zijn dat ze voor zuivere en schone perforatie zorgen. Ook voor bron filterkous bent u bij ons aan het juiste adres.

Rubber dichtingen

Er zijn vele verschillende rubber dichtingen verkrijgbaar op de markt. De juiste afdichting voor een bepaalde toepassing is van groot belang voor de veiligheid en de gezondheid. Bij ons vindt u een breed assortiment rubberen dichtingen.