Skip to main content

Kenniscentrum

Video Recycling machines

Video Recycling machines 1

Recycling
Lees hier meer!
Video Machine in werking

Video machine in werking

Steenvoorden Machines Trommel en vellenbak

Lees hier meer!
Gebruikte Machines

Gebruikte Machines


Lees hier meer!
Service en Onderhoud

Service en Onderhoud


Wij kunnen u uitstekend ondersteunen in het onderhouden van uw machines en technisch adviseren. Ons serviceteam heeft vakmensen met verstand van zaken. Van spoel- en sorteermachines maar ook voor andere merken en overige zaken zoals het verplaatsen /veranderen van uw verwerkingslijnen kunt u bij ons terecht.

>>Terug naar Homepage

Lees hier meer!
Constructie maatwerk

Constructie werkplaats

In onze nieuwe ruime werkplaats zijn wij van alle gemakken voorzien. Op aanvraag kunnen wij voor u leesbanden, aan en afvoerbanden construeren en las en constructie werkzaamheden voor u verzorgen.Lees hier meer!
Lappendroger

Lappendroger

Bij de standaard Steenvoorden Machine lappendroger zijn de rollen bekleed met dik vilt.  Aan de onderkant wordt d.m.v. een rvs tegenrol deze weer leeg gedrukt. Er zit een schraper onder de drukrol om lekwater en eventuele aanhangende vervuiling van de rol te schrapen. 

Lees hier meer!
Trommelwasser

Trommelwasser

Met de trommelwasser heeft u de mogelijkheid om de producten van zware grond schoon te wassen nadat de producten meestal eerst door de stenen / kluitenscheider zijn geweest. In de bollensector worden deze trommelwassers al jaren met veel succes gebruikt. De machines zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitstekend geschikt voor zowel bol als knol gewassen zonder het product te beschadigen.

Lees hier meer!
Vellenbak

Vellenbak

De vellenbak, ook wel drijf en zinkbad genoemd, wordt gebruikt voor het uitdrijven van vellen en andere materialen welke blijven drijven in  tulpen, krokussen en andere bol/knolgewassen. Ook wordt de vellenbak toegepast voor het scheiden van loof, holle aardappels en maisstoppel in de aardappels en voor het uitzouten van glas aardappels. 
Om al het drijvende materiaal eruit te halen zowel in de tulpen als in de aardappels kan in de praktijk 35-40 ton bruto product per uur door het bad heen. 
Steenvoorden vellenbak is voorzien van een uitloopband van 120cm breed, met rubberen meenemers en zo uitgevoerd met de mogelijkheid om de uitloop naar rechts, links of achter te monteren. Evenals de afsluiter, broespijp en de stroom welke aan beide zijden gemonteerd kunnen worden. 


Lees hier meer!
Stenen / Kluitenscheider

Stenen / Kluitenscheider

Wij maken Steenvoorden kluiten/stenenscheiders met een capaciteit van 10 tot 100 ton per uur. Voorzien van energie zuinige motoren en schroef. De kluitenband is zowel links als rechts mogelijk te monteren. De machines worden standaard gestraald en 2 laags gepoedercoat.

Lees hier meer!
Land en tuinbouwberegening

Land en tuinbouwberegening

Lees hier meer!
Pompen en besturingen

Pompen en besturingen | De juiste pomp voor elke toepassing

Er zijn heel veel soorten pompen en pomp merken op de markt. Welke pomp is nu het meest geschikt voor uw toepassing?
Lees hier meer!
Beregening

Tuin, park, sportveld, land en tuinbouw beregening | Elke toepassing vraagt om een maatwerk beregeningsplan

Er zijn vele sectoren waar beregeningsystemen een uitkomst kan bieden. Van de particuliere tuinen tot professionele bedrijven. 
Hieronder hebben wij de verschillende sectoren en de daarbij behorende beregeningsmogelijkheden omschreven.

Contact

U kunt ons op werkdagen bereiken van 07:30 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur.

Steenvoorden Machines B.V.
info@steenvoordenmachines.com
+31 0223 522 135

Post adres
Wijdenes Spaansweg 76
1764 GK Breezand
Nederland

Bezoek adres
Wijdenes Spaansweg 59
1764 GK Breezand
Nederland


Lees hier meer!