Skip to main content

Metalen leidingen | Fittingen

Er zijn uiteenlopende leiding en fitting systemen op de markt. Bij ons vind u hoogwaardige kwaliteit aan fitting systemen met en zonder keurmerk en bijbehorende certificaten en technische documentatie om u zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Metalen Leidingen / Fittingen bij Steenvoorden Machines, uw technische groothandel

Er zijn uiteenlopende leiding en fitting systemen verkrijgbaar op de technische markt. Bij ons vindt u metalen leidingen en fitting systemen van hoogwaardige kwaliteit, met keurmerk, bijbehorende certificaten en technische documentatie. Alles om u zo goed en zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Koper en messing leiding en fitting systemen

Koperen buizen, halfhard of hard in stangen voorzien van een DVGW-goedkeuring en een RAL-keurmerk. De buitenkant van de buizen is blank, het binnenoppervlak is beschermd tegen corrosie van de gaten. U treft in ons assortiment koper en messing leidingen en fitting systemen aan van A-kwaliteit.

Stalen leiding en fitting systemen

Wij van Steenvoorden Machines verkopen stalen leidingen en fitting systemen voor toepassingen voor water, gas en lucht. Koper, staal, RVS: voor elke toepassing is er een geschikt leidingsysteem. Leidingen worden toegepast in cv-installaties en drinkwater-installaties, maar ook in vloerverwarming en koelinstallaties. Elke toepassing heeft zijn eigen eisen en daarmee een leidingsysteem dat geschikt is.

RVS leiding en fitting systemen

Wij verkopen onder andere RVS leiding en fitting systemen waaronder RVS leiding systemen
RVS fitting systemen, RVS flenzen en Gereedschappen RVS Pressfittingen.

PE-X leiding en fittingen voor water / vloeistoffen en lucht

Steenvoorden Machines biedt u PE-X leiding en fitting systemen voor water / vloeistoffen en lucht aan. Corrosievrije leidingsysteem met een hoge levensduur en brede inzetbaarheid in sanitaire / drinkwatervoorzieningen. Toepassingen in koud- warm drinkwater, koelwater en droge perslucht met < 25mg/m3 olie voerende leidingsystemen.

Sanitaire afsluiters / componenten voor water en gas

Hier vindt u sanitaire afsluiters en componenten voor water en gas. Hoogwaardige kwaliteit van Europese makelij.