Skip to main content

Insteekpompen

Vuilwater staartpomp met boven geplaatste motor, met geitstalen behuizing. Hydrauliek / pompdeel met open Wortex waaier, motor op verlengde as, droog opgesteld.
Filters
Sluiten
Sortering
Voorraad
1 pagina
Wortex staartpomp GF 150, 400VAC
Wortex staartpomp GF 150, 400VAC
€ 957,69
per Stuk (€ 1.158,80 incl. BTW)
Artikelnummer: VA_VWP003485
1 pagina

Pompen en besturingen kopen bij Steenvoorden Machines

Steenvoorden Machines heeft er voor gekozen om enkel een aantal professionele merken pompen te voeren van betrouwbare kwaliteit.

Het gebruik van de pomp met de juiste capaciteit voor uw toepassing is van groot belang voor het goed functioneren van uw systeem.

De verschillende uitvoeringen waterpompen van Steenvoorden Machines

Dompelpompen

Dompelpompen zijn er ook in vele verschillende uitvoeringen. Van gewone huis tuin en keuken dompelpompen tot zware industriële dompelpompen.

Wij onderscheiden o.a. de volgende dompelpompen

Pomp besturingen / inverters

Om een pomp zo efficiënt mogelijk te laten draaien maakt u gebruik van de juiste pompbesturing of inverter. Hiermee kunt u het waterverbruik afstellen op de capaciteit van de pomp.

Wij hebben o.a. de volgende pompbesturingen in het assortiment:Bron / deepwell pompen

Steenvoorden Machines heeft dompelpompen van het merk Wortex en Wellpumps. Toonaangevende betrouwbare en duurzame pompen.

Wij hebben o.a. volgende dompelpompen in ons assortiment.

Handpompen

Handopvoerpompen worden in sommige gevallen ingezet om water op te zuigen om zo de lucht uit een leiding te zuigen zodat de pomp gestart kan worden.

Brandstofmotor gedreven water pompen

Motorpompen worden vaak gebruikt voor beregening, het wegpompen en verpompen van water in de gevallen dat er geen elektra aansluiting aanwezig is.

De motor van een motorpomp werkt vaak op diesel of benzine.

Membraan / hydrofoor tanken

Om de juiste druk op uw systeem te krijgen is er in sommige gevallen een membraan / hydrofoortank nodig om de juiste druk op te bouwen voor uw systeem.

Bij Steenvoorden Machines vind u verschillende uitvoeringen hydrofoortanks.Staartpompen

Vuilwater staartpompen kunnen in sommige gevallen een goede uitkomt bieden. Vooral wanneer er gevaarlijke stoffen verpomp moeten worden.