Skip to main content

Slangen | Koppelingen

Hier vindt u een breed assortiment aan slangen voor uiteenlopende doeleinden. Elke slang en toepassing vereist een eigen slangkoppeling. Voor de opslag van uw slang hebben wij verschillende slanghaspels en slanghaspelwagens in het assortiment.

Slangen / Koppelingen / Haspels / Pistolen en Montagematerialen | Steenvoorden Machines

Hier vindt u een breed assortiment aan slangen voor uiteenlopende doeleinden. elke slang en toepassing vereist een eigen slangkoppeling. Voor de opslag van uw slang hebben wij verschillende slanghaspels en slanghaspelwagens in het assortiment.

Slangen

Elke toepassing vraagt om een soort slang met de juiste eigenschappen en keurmerken. Bij ons vindt u een breed assortiment aan professionele slangen voor zowel de beregening en irrigatie sector als voor de industriële sector. Van waterslagen tot chemie- en luchtslangen.

Slangkoppelingen

Er zijn vele verschillende types slangkoppelingen op de markt. Elke toepassing vereist een eigen koppeling en een daar bijbehorend keurmerk. U vindt bij ons onder andere Geka snelkoppelingen, Storz koppelingen, Bauer koppelingen, Cardan koppelingen, standpijpen, standpijp koppelingen en meer.

Gietstokken / Spuitpistolen / Straalpijpen

Gietstokken, spuitpistolen en straalpijpen voor professionele toepassingen vindt u bij Steenvoorden Machines . Zo bieden wij professionele water - lucht pistolen aan voor zowel de Agro en en industriële sector, spuitpistolen en sproeilansen voor uiteenlopende toepassingen en tuin spuitpistolen van hoogwaardige kwaliteit.

Gietstokken en gietkoppen voor beregening van uw tuin en moeilijk bereikbare plantenbakken op hoogte zijn tevens verkrijgbaar bij ons. Verschillende uitvoeringen en lengtes leverbaar. Voor elke toepassing hebben wij de juiste sproeikop.

Tevens vindt u hier messing en kunststof straalpijpen voor uiteenlopende doeleinden met water. Van het sproeien van uw gazon of tuinonderhoud, tot het afspuiten of schoonspuiten van diverse materialen.

Slang klemmen / Klembanden / Klemschalen

Slangklemmen / klembanden en klemschalen voor uiteenlopende industriële toepassingen vindt u uiteraard ook bij Steenvoorden Machines . Hoogwaardige kwaliteit en van Europese makelij.

Slanghaspels / Slanghouders / Slang wagens

Voor professionele manuele en automatische slanghaspels, haspelwagens en slanghouders kunt u bij ons terecht.

Brandbestrijding / Hydranten / Standpijpen

Veilig werken is belangrijk, alles wat u nodig heeft voor brandbestrijding is te vinden in ons assortiment. Hydranten, standpijpen, koppelingen en toebehoren in verschillende uitvoeringen.